www.orden.fi  - IT-kursseja ja opastusta

  Excel Project Word PowerPoint Windows Asiakaspalvelu Uutiset Sisältö Linkit

Räätälöidyt kurssit. Yksilöllistä opastusta tietokoneen käyttöön.
 

 

 

Kaikkia kurssisisältöjä voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi Word yksilövalmennus, tehokas 1-3 h jaksoissa.

Microsoft Word -kurssit

Tekstinkäsittelyohjelmat ovat monipuolisia apureita, jotka helpottavat ajatusten ja tiedon koostamista sekä niiden julkaisemista erilaisissa muodoissa. Kurssit nopeuttavat ja helpottavat kirjoittamista. Koulutustarjonta:

Word taso 1 - perusteet hallintaan
Kohderyhmä: Tekstinkäsittelyn perusteiden oppimista kaipaaville. Luo pohjan ohjelman jouhevalle ja tehokkaalle käytölle. Kesto 1 pv. Kurssisisältö: Työskentely-ympäristö, Tekstin kirjoitus tietokoneella, Muotoilu, Kappale ja Kohti tulostusta.

Word taso 1 - kertaus
Kesto 0,5 pv. Kurssisisältö: Työskentely-ympäristö, Tekstin kirjoitus, Muotoilu, Kappale, Leikepöytä, Kohti tulostusta.

Word taso 2 - jatkokurssi
Ohjelmaa toistuvasti käyttävälle, joka kaipaa tekstinkäsittelyn vinkkejä. Kesto 1 pv, Kurssisisältö: Kertaus ja syvennys, Asetukset, Taulukot, Palstat, Kuva ja Vinkit.

Word taso 3 - lomake
Tiedon kerääjille ja kokoajille. Lomakkeet selkeyttävät tiedon keruuta, helpottavat vastaajan urakkaa ja nopeuttavat kerääjän työtä. Kesto 1 pv. Taulukko lomakkeena, tekstin kirjoittaminen ja muotoilu lomakkeen luomisen  yhteydessä, ylä- ja alatunnisteet, sivuasetukset, kentät , suojaus, täyttö, tulostusasetukset, tietojenkeruu.

Word taso 3 - monisivuinen teos
Pitkiä asiakirjoja kirjoittavalle tai kokoavalle tekstinkäsittelijälle. Kesto 1 pv. Kurssisisältö: Tyylit, Otsikoiden numerointi, Teoksen kokoaminen erilaisista asiakirjoista, Sisällysluettelo ja hakemisto, Ylä- ja alatunniste, Kenttä, Taulukot, Kuvan sijoittaminen, Tiedon tuominen muista ohjelmista, Merkkien ja muotoilujen etsiminen ja korvaaminen, Liikkuminen, Kommentti ja muokkausmerkintä, Asiakirojen vertailu, Asiakirjamallin tekeminen pitkästä asiakirjasta.

Word taso 3 - sparraus
Tekstinkäsittelyä hyödyntäville, jotka kaipaavat vinkkejä työskentelyn tehostamiseksi. Kesto 1 pv. Kurssisisältö: Asettelu, Leikepöytä, Muokkausmerkintöjen (Track Changes) lisääminen ja hyväksyminen, Sarakkeet suoraksi, Sarkaimet, Taulukkon ominaisuudet, Luettelomerkit ja numerointi, Tyylien käyttöt, Sisällysluettelo, Kuvat ja Automaattinen korjaus.

Vaikka itse kirjoittaminen on ajan myötä nopeutunut, ovat kirjainmuodot säilyneet 2000 vuotta.

Yhteystiedot: p. 040 5844 045