www.orden.fi  - IT-kursseja ja opastusta

  Excel Project Word PowerPoint Windows Asiakaspalvelu Uutiset Sisältö Linkit

Räätälöidyt kurssit. Yksilöllistä opastusta tietokoneen käyttöön.
 

 

 

Kaikkia kurssisisältöjä voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Microsoft Windows-kurssit

Käyttöliittymä tarjoaa nykyisin tietokoneen käyttäjälle kuvakkeiden avulla hallittavan monipuolisen työpöydän ja joukon apuohjelmia. Tuoreet vinkit antavat kokeneellekin käyttäjälle arkityötä helpottavia keinoja. Lisäksi Windows
yksilövalmennus, tunnin, parin jaksoissa. Koulutustarjonta:

Windows 10 - uudet ominaisuudet
Tuore käyttöjärjestelmä versio uudenlaisen ja turvallisemman työskentely-ympäristön, jota on mahdollistaa muokata omiin työtehtäviin sopivammaksi. Kesto 0,5 pv

Windows 8.1 - aloitusnäyttö
Käyttöympäristönä Windows 8.1 tarjoaa aiempaa paremmat mahdollisuudet personoida järjestelmää omiin tarpeisiin. Aloitusnäytön voi muokata selkeäksi ja helpoksi.

Windowsin elinkaaren tietosivu
Microsoftin tukijaksojen päättyminen.

Windows 7 - valintanauha
Kohderyhmä: Windows 7–käyttöympäristön kanssa työskentelevät. ”Perusta kannatta valaa tukevasti ja nöyrästi. Hataruus näissä tiedoissa eksyttää aikaa vieviin haeskeluihin ja tehottomaan työskentelyyn.”
Kesto 1 pv. Kurssisisältö: Käyttöympäristö, Etsi ja löydä, Työskentely, Apuohjelmat, Selain, Työpöydän asetukset, Tulostimen hallinta, Windows versiot.
(Windows 7 tuotetuki päättyi 14.1.2020)

Windows Vista - perusteet
Kohderyhmä: Windows Vista –käyttöympäristön kanssa työskentelevät. ”Perusta kannatta valaa tukevasti ja nöyrästi. Hataruus näissä tiedoissa eksyttää aikaa vieviin haeskeluihin ja tehottomaan työskentelyyn.” Kesto 1 pv. Kurssisisältö: Käyttöympäristö, Etsi ja löydä, Työskentely, Apuohjelmat, Selain, Työpöydän asetukset, Windows versiot.
(Vistan tuotetuki päättyi 10.4.2012)

Yhteystiedot: p. 040 5844 045